PS5 Yardım PS5 Oyunumu Harici M.2 SSD’ye Nasıl Aktarırım?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde musti1823 tarafından oluşturulan PS5 Oyunumu Harici M.2 SSD’ye Nasıl Aktarırım? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Oyunumu Harici M.2 SSD’ye Nasıl Aktarırım?
Konbuyu başlatan musti1823
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musti1823

musti1823

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2021
28
7
3
Merhaba arkadaşlar. Dahili depolama alanım dolduğu için bir M.2 SSD alıp PS5’e taktım. Yeni oyunları FileZilla üzerinden M.2 SSD’ye yüklemek için hangi dizine atmam gerekiyor? Oyunların yeni taktığım M.2 SSD üzerinden çalışmasını istiyorum.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,049
5,861
113
Merhaba arkadaşlar. Dahili depolama alanım dolduğu için bir M.2 SSD alıp PS5’e taktım. Yeni oyunları FileZilla üzerinden M.2 SSD’ye yüklemek için hangi dizine atmam gerekiyor? Oyunların yeni taktığım M.2 SSD üzerinden çalışmasını istiyorum.
Hocam klasör olarak atıyorsan ne istersen oraya at ama ffpfsc ise ssd nin ana dizine homebrew klasörüne atmalısın

musti1823

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2021
28
7
3
Hocam klasör olarak atıyorsan ne istersen oraya at ama ffpfsc ise ssd nin ana dizine homebrew klasörüne atmalısın
teşekkürler peki bir şey daha soracağım ps4 oyunlarını usb olmadıgı için kuramıyorum pc üzerinden nasıl kurabilirim ps5upload diye bir program denedim işe yaramadı sürkeli baglantı kopuyor bir de kua loader diye bişey kurdum o da aynı şekilde pkg yükledigini vaat ediyordu onu da denedim onda da sorunlar var daha basit şekilde otomatik yükleyip kurabileceğim bir uygulama vs var mı ps4 oyunlarını oynayamıyorum malum ps5 te çok fazla oyun yok istediğim